Menu

Menu

Groenwerk

Ook groenonderhoud en –aanleg zijn bij Aannemingsbedrijf J. Winder in uitstekende handen. Behalve rooien en kappen, zorgen wij ook voor onder andere (her)beplanting, het verwijderen van stronken en grondverbetering van bijvoorbeeld perken. Natuurlijk zorgen wij voor een efficiënte afvoer van het groenafval.

Aannemingsbedrijf J. Winder levert tevens bewateringsbakken voor bomen.

Rooien

Rooien betekent dat de boom, plant of struik inclusief wortelkluit uit de grond wordt gehaald. Met onze moderne, goed onderhouden machines zorgen wij voor het compleet en veilig verwijderen. Het verwijderen van stronken is ook mogelijk; dit gebeurt door middel van uitgraven of frezen. Bij dit laatste wordt de stronk volledig vermalen.

Aannemingsbedrijf J. Winder voert deze werkzaamheden vaak voor gemeentes uit, maar ook particulieren zijn wij hierin graag van dienst.

Kappen

Voor het kappen van bomen, struiken, bossen etc. heeft Aannemingsbedrijf J. Winder de juiste materialen, gereedschappen en machines ter beschikking. Ook staan wij u graag terzijde bij het regelen van een kapvergunning.

Bij Aannemingsbedrijf J. Winder staat veiligheid altijd voorop. Wanneer er bomen of struiken gekapt moeten worden die op moeilijk bereikbare plaatsen groeien, zorgen wij er altijd voor dat er geen schade optreedt aan de omgeving, zoals een serre, schutting, schuur of dak.

Uiteraard zorgen wij ook voor het verantwoord verwerken en/of afvoeren van het groenafval.