Menu

Menu

Over ons

ONTSTAAN AANNEMINGSBEDRIJF J. WINDER

Bijna 35 jaar geleden besloot Jan Winder om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Met zijn ruime ervaring als uitvoerder, richtte hij zich in eerste instantie op grond- en rioolwerk voor verschillende bouwbedrijven. Behalve een mobiele kraan werd er ook al snel een vrachtwagen aangeschaft en was het eerste personeelslid een feit.

De werkzaamheden breidden zich gestaag uit; met name voor de gemeente kon er flink wat werk verzet worden voor de nieuwbouwwijken die toentertijd in snel tempo werden gerealiseerd. En zo was er al gauw vier man personeel nodig!

In 1995 werd het bedrijf verder uitgebreid met zoon John Winder, die als opperman bestrating begon en verder leerde voor machinist en uitvoerder. Omdat de locatie op de Zuidwal nu echt te klein werd, verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan de Schoolweg. Op 1 januari 2007 sloegen Jan en John de handen ineen en maakten ze de stap om als V.O.F. verder te gaan. Toen ook zoon Heiko Mulder zich bij het bedrijf aansloot, was de cirkel rond.

Inmiddels geniet grondlegger Jan Winder van zijn pensioen, is John Winder uitgetreden als vennoot en heeft Heiko de dagelijkse leiding over het bedrijf, dat is uitgegroeid tot een volwaardige speler in de grond-, weg- en waterbouw. Daarnaast richt Aannemingsbedrijf J. Winder zich ook op de particuliere markt met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van complete tuinen.