Menu

Menu

Onze visie

Aannemingsbedrijf J. Winder heeft een nuchtere, no-nonsense mentaliteit. In ons werk streven wij altijd naar betrouwbaarheid en kwaliteit en wij werken daarom uitsluitend met mensen die deze uitgangspunten onderschrijven. Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat onze medewerkers ervaren specialisten zijn; wij vinden het echter ook belangrijk dat ons vak in de praktijk geleerd kan worden. Daarom bieden wij leer-werkplekken aan binnen ons bedrijf.

Veiligheid, milieu en duurzaamheid staan bij ons voorop. Wij werken daarom volgens strenge normen; wij zijn zuinig op onze mensen en op onze omgeving. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Aannemingsbedrijf J. Winder in het bezit is van diverse veiligheids- en milieucertificaten en jaarlijks opnieuw deelneemt aan de audits hiervoor.

Wij werken volgens het principe “zeg wat je doet, en doe wat je zegt”. Hiermee hebben we ons bij veel projecten, klanten en relaties al bewezen als betrouwbare partner. Dit is hoe wij verder willen blijven groeien; als betrouwbare, milieubewuste partij met oog voor mens en omgeving.