Menu

Menu

Verhardingen

Of het nu gaat om sierbestrating, erfverharding, straatwerk voor wegen, trottoirs, pleinen, complete winkelgebieden of parkeerterreinen: Aannemingsbedrijf Winder doet het vakkundig en kwalitatief hoogstaand. Niet alleen de aanleg, maar ook het onderhoud en herstel van elke vorm van verharding zijn bij ons in uitstekende handen. En natuurlijk kunt u ook alleen het benodigde materiaal door ons laten leveren.

Machinaal bestraten

Efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid zijn voor Aannemingsbedrijf J. Winder van groot belang. Ook zijn wij zuinig op onze medewerkers. Straatmaken is altijd een fysiek zwaar beroep geweest, waarbij veel arbeiders hun carrière vroegtijdig noodgedwongen moesten afbreken.

Wij maken gebruik van machines die het werk van onze stratenmakers aanzienlijker minder belastend maken. Zo kunnen wij machinaal (her)bestraten en hebben wij een palleteerunit voor het bestratingsmateriaal.

Onderhoud

Elke bestrating heeft onderhoud nodig. Aannemingsbedrijf J. Winder zorgt voor kostenbesparend onderhoud aan bestrating op wegen, paden, pleinen, straten etc. Juist omdat dit soort ondergronden flink belast worden met onder andere verkeer, is gedegen onderhoud onontbeerlijk. Onze ervaren medewerkers zorgen met modern materieel voor bijvoorbeeld een juiste afwatering. Het tijdig constateren en repareren van kleine gebreken, voorkomt hoge kosten in een latere fase. Aannemingsbedrijf J. Winder helpt daar graag bij.

Halfverharding

Halfverharding is een term die vaak gebruikt wordt voor tijdelijke (bouw)wegen. Daarnaast wordt de term toegepast voor onder meer wandel- en fietspaden, opritten en parkeerterreinen. Halfverhardingen hebben vaak een natuurlijke uitstraling en zijn hiervoor dan ook zeer geschikt. De gebruikte materialen zijn zeer uiteenlopend, zoals:

  • puingranulaat
  • grind (grof of fijn)
  • mijnsplit
  • houtschors
  • mengsel van zand, klei en steen

Aannemingsbedrijf J. Winder levert vele soorten, kleuren en samenstellingen halfverhardingen en brengt deze uiteraard ook vakkundig voor u aan.