Menu

Menu

Speeltuinen

Aannemingsbedrijf J. Winder heeft zich gespecialiseerd in dempende (val)ondergronden, die veelal op speelterreinen worden toegepast. Wij hebben veel ervaring in het aanleggen van bestrating en valondergronden in speeltuinen. Veiligheid gaat vóór alles, maar ook duurzaamheid en gebruiksgemak zijn van belang. Behalve rubbertegels, kunnen wij ook rubbersnippers en -schors aanbieden voor deze doeleinden.

Rubbersnippers en –schors zijn gemaakt van 100% gerecycled rubber en hebben als unieke eigenschap dat het product minder onderhoud behoeft en een veel langere levensduur heeft dan vergelijkbare producten. Zo gaan ze tot tien keer langer mee dan bijvoorbeeld houtsnippers.

Dit product waait door haar samenstelling niet weg, kan niet rotten of schimmelen en trekt geen ongedierte aan. Indien gewenst kunnen de snippers of schors met hars gebonden verwerkt worden, waardoor bijvullen geminimaliseerd wordt.

Behalve voor veiligheidsondergronden, is de rubberschors voor tal van andere toepassingen bruikbaar: boomringen, looppaden, in middenbermen, rondom buitenmeubilair, in borders, u kunt het zo gek niet bedenken.

Gebruiksgemak, duurzaamheid en veiligheid gecombineerd met aandacht voor het milieu!